TAXI SCHIEDAM

Taxi Rotterdam Airport

TAXI BESTELLEN? BEL 06 87 00 73 06 WHATSAPP  06 87 00 73 06 BETAAL MET PIN OF CONTANT VASTE PRIJS AFSPRAAK MOGELIJK! 24/7 TAXISERVICE

ONLINE RESERVEREN

Wij adviseren u ruim voor vertrek te reserveren*

ONLINE RESERVEREN

Wij adviseren u ruim voor vertrek te reserveren*

Schiedam Taxi

Bekend om de eersterangs service, is Taxi Schiedam de optimale vervoerder. Tevredenheid van ons klant is bij Taxi Schiedam de eerste prioriteit. Onze opgeleide chauffeurs vinden het cruciaal dat onze klanten tijdig en comfortabel worden vervoerd naar hun bestemming.

De Taxi centrale opereert vanuit Schiedam en omgeving, Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per in de week beschikbaar voor u.

Taxi Bestellen

Wilt u taxi Bestellen? Bel Direct! onze medewerkers zijn u graag van dienst. Dankzij onze betrouwbare Taxi Service komt u altijd op uw bestemming in en rond Schiedam.

Taxi Reserveren

Wilt u een taxi reserveren? Bel direct of maak gebruik van de reserveringsformulier op de website. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een taxi te reserveren via Whatsapp.

Betaalmethoden

Pin/Credit card of Contant

Airport Taxi

Binnenkort op vakantie? Met onze Airport Taxi kom je veilig en op tijd aan op je bestemming!

Taxi Service

Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi bestellen.

Van Schiedam

Indien u van Schiedam vervoerd wilt worden kunt u gebruik maken van onze taxi’s. U kunt via Whatsapp reserveren of telefonisch voor direct bestellen. Hoe dan ook, wij zorgen dat u op tijd arriveert.

Naar Schiedam

Indien u taxivervoer nodig heeft naar Schiedam kunt u vertrouwen op onze betrouwbare taxiservice. U kunt echter ook een taxi reserveren. 

Naar en van Schiedam

Ook indien u niet alleen gebracht, maar ook weer teruggebracht wilt worden kunt u rekenen op de betrouwbare taxi service van Schiedam Taxi. Uw vervoer van en naar Schiedam is bij ons in goede handen!

Over ons

Taxi Schiedam is de taxi vervoer van  Schiedam, Vlaardingen en omgeving. Ook vervoeren we onze klant naar alle vliegvelden binnen en buiten nederland, Reserveer een privé taxi, zakelijke taxi, taxibusje voor groepsvervoer of maak gebruik van onze Airportservice. Voer gemakkelijk online uw gegevens in zoals ophaaldatum, ophaaltijd en uw vertrek- en bestemmingsadres. U kunt ons ook direct bellen of een taxi bestellen via de Whatsapp, Zo bestelt u snel en gemakkelijk een taxi in Schiedam en omgeving. In onze taxi’s kunt u contant betalen, maar ook met pin, creditcard, Mastercard, Visa of American Express. Onze Taxi service is optimaal en zorgt ervoor dat u altijd op tijd en veilig uw bestemming bereikt.

Airport Taxi Schiedam

Airport Taxi Service

Onze Airport Taxi Service biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u.

Reizen per taxi is comfortabel en snel, daarnaast hoeft u geen kosten te maken voor het parkeren op de luchthaven en ook niet ver te lopen met tassen en/of koffers.

Airport Naar Schiedam

Ook indien u niet alleen gebracht, maar ook weer opgehaald wilt worden vanaf Airport naar Schiedam. Kunt u rekenen op de betrouwbare Airport Taxi van Schiedam. Uw vervoer van en naar Schiedam is bij ons in goede handen!

Boek Je Airport Taxi!

Indien u vanaf Schiedam naar de Airpoirt vervoerd wilt worden kunt u gebruik maken van onze taxi’s. U kunt via Whatsapp reserveren of telefonisch voor direct bestellen. Hoe dan ook, wij zorgen dat u op tijd arriveert.

Pakketje Versturen?

Pakket Service

Uw ideale partner voor het vervoer van al uw Kleine pakketjes, vertrouwelijke documenten, dringende leveringen.

Koeriersdienst

Wij vervoeren al uw pakjes, belangrijke documenten rechtreeks van bij u tot aan het leveringsadres. Wij rijden van het ophaalpunt naar het leveradres. Rechtstreeks vervoer betekent tijdswinst. Natuurlijk kunnen wij op vraag ook goederen ophalen en afzetten op verschillende plaatsen.

Neem contact op

Wilt u gebruik maken van onze Pakket Taxi/ Koeriersdienst? Neem contact op via Whatsapp 06 87 00 73 06. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Dankzij onze betrouwbare Pakket Service komt u pakketje altijd op uw bestemming!

Wat klanten zeggen over ons!

Sariah Van den AnkerSariah Van den Anker
14:55 06 Nov 22
Duidelijk met afspraken. Je kan een tijd afspreken en daar houden ze aan.Alles ziet er ook netjes uit in de wagen.
Gewoon een Top service!!! Chauffeur is punctueel, lief en behulpzaam. ☺️
Super service , erg vriendelijk en staat direct klaar !!. Ontzettend bedankt
Cinzia FontanellaCinzia Fontanella
19:27 07 Jul 22
Leuke gezellige sfeer tijdens de rit. Behulpzaam, beleefd en vriendelijk, altijd stipt op de afgesproken tijd. Voor een betaalbare en goed ervaring zit u hier goed! Zeker een aanrader!
JudithJudith
08:50 24 May 22
Op 1 dag diverse ritten voor ons verzorgd. Perfect geregeld, goede communicatie, aardige mensen, schone taxi's en op tijd! Wij zullen zeker weer gebruik maken van de service van Taxi Schiedam.
js_loader

© Copyright 2017 TaxiRide